Published On: 2 Shtator, 2016

Është rënduar situata në Torovicës të Lezhës, ku një i sëmurë mendor nuk është neutralizuar ende nga forcat e policisë Prej më shumë se një ore është raportuar edhe vdekja e një efektivi të FNSH në Shkodër, Ardian Kodra nga gjuajta me armë nga David Qosja i cili është një person me sëmundje mendore. (David Qosja) Ndërkohë që që ende nuk është neutralizuar situata, në ndihmë të FNSH së Shkodrës kanë ardhur dhe forca nga Tirana, ku i sëmuri mendor qëndron ende i izoluar me një automatik. Vijon…

Është rënduar situata në Torovicës të Lezhës, ku një i sëmurë mendor nuk është neutralizuar ende nga forcat e policisë

Prej më shumë se një ore është raportuar edhe vdekja e një efektivi të FNSH në Shkodër, Ardian Kodra nga gjuajta me armë nga David Qosja i cili është një person me sëmundje mendore.

(David Qosja)

Ndërkohë që që ende nuk është neutralizuar situata, në ndihmë të FNSH së Shkodrës kanë ardhur dhe forca nga Tirana, ku i sëmuri mendor qëndron ende i izoluar me një automatik. Vijon…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...