Published On: 15 Qershor, 2017

Erdhën nga Shqipëria, por s’lejohen të shkojnë në Gazimestan (VIDEO)

I bënë qindra kilometra rrugë për të arritur në Prishtinë.

Shqiptarë nga Shkodra, Dibra, Vlora, Gjirokastra e Tirana u pritën nga kosovarët, për të vazhduar rrugën edhe për pak minuta deri në Gazimestan.

Cak i tyre është vendi ku thuhet se u bë Beteja e Kosovës para 628 vjetëve, njofton Klan Kosova.

Por ata u ndalën dhe nuk u lejuan që të vazhdojnë më tutje.

Megjithatë, aktivitetin e zhvilluan në një fushë afër monumentit të Betejës së Kosovës.

E qëllimi i tyre është që të zbardhin historinë, që sipas tyre të manipuluar nga serbët.

Kronikë nga Merita Neziri.
https://www.youtube.com/watch?v=sZFqbRiRPi4&feature=youtu.be

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...