Published On: 8 Shtator, 2016

Epsh apo dashuri? Shikoni se cila “fuqi” po mbizotëron në lidhjen tuaj

Karina Farek, animatore dhe ilustratore e mahnitshme, të cilës i pëlqejnë peshqit e thellësisë së detit, njeriu-ujk, filmat anime, Billy Joel dhe moti i ftohët, së fundmi ka krijuar një seri me ilustrime të “Epshi kundër Dashurisë”.

Ilustrimet në mënyrë të përsosur e përshkruajnë pasionin dhe ndjenjat e thella që një person i ndjen kur është në dashuri, përderisa kur përjeton epsh, krejt çfarë ndjejnë është një dëshirë për kënaqësi.

Farek i ka krahasuar këto dy ndjenja duke i ilustruar ato në të njëjtat situata.

Telegrafi i sjell për ju në gjuhën shqipe këto tri ilustrime të cilat do t’ju japin një pamje më të qartë se cila forcë po e udhëheqë lidhjen tuaj, epshi apo dashuria…

#1

hyhy

#2

hyhy2

#3

hyhy3

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...