Published On: 3 Gusht, 2017

Epilogu i tragjikomedisë politike në Kuvend është 60:60

Mustafë Shabani

Mbani mend epilogu i tragjikomedisë politike në Kuvend është 60:60, ose ja që mund të themi +,- një apo dy deputet këndej apo andej.
Miqtë tanë janë lodhur me ne.
Nuk jemi ne as qendra e botës as promotor procesesh, dhe kur kemi një situatë të tillë si dhe kur dihet botërisht që LDK-ja është humbëse e zgjedhjeve duhet përafrim.

Pas certifikimit të rezultateve nga KQZ-ja qëllim kryesor i LDK-së dhe LVV-së ishte mospranimi dhe mosvotimi i Kadrushit të SHIK-ut për pozitën e kryeparlamentarit. Tani kur Kadrushi ka ofruar shenja të tërheqjes nga pretendimi i tij, nëse partitë tjera nuk përafrohen marrin rolin e bllokuesve, dhe një situatë e tillë nuk i konvenon vendit, por vetëm bllokuesve të procesit, dhe në këtë rast po del që LDK e udhëhequr nga humbësit serik ka rënë tërësisht në tabanin e LVV-së.

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...