Published On: 24 Gusht, 2017

Enver Hoxhaj: Na duhet kohë, s’e kemi shumicën

Nënkryetari i PDK-së Enver Hoxhaj ka thënë se e kanë emrin për Kryepralamentar por nuk nuk e kanë shumicën për ta hedhur në votim atë.

Ai në fjalimin e tij në Kuvend ka kërkuar edhe pak kohë, një afat prej dy javësh në mënyrë që të Kryeparlamentari t’i ketë votat, raporton Express.

“Si koalicion që ka të drejtë për të propozuar kryeparlamentarin pra si një hap i parë dhe pastaj me nënkryetarët ne kemi kërkuar kohë këto javët e fundit por në fund të fundit jemi në polikë dhe në polikë funksionojnë gjërat ashtu siç kanë të drejtë. Ne kemi të drejtë ta propozojmë kryeparlamentarin. Ne kandidatin e kemi por nuk e kemi shumicën parlamentare”, është shprehur Hoxhaj.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...