Published On: 10 Prill, 2016

Eneda Tarifa braktis Portokallinë

Në fakt, largimi i këngëtares e cila provon të bëjë dhe prezantuesen në spektaklin e humorit, ishte i ditur. Qysh nga shpallja fituese e FiK, u mor vesh se Eneda do të mungonte në Portokalli për periudhën kur sipas traditës, një muaj përpara Eurovision-it, këngët pjesëmarrëse nisin tourin promovues nëpër shtete të tjeta. Pra, nga kjo e diele dhe në vazhdim deri në fund të sezonit, Portokallinë do ta prezantojë vetëm Xhemi e Salsano. Ndërsa nga Eneda, do të duhet të presim për ndonjë intervistë tjetër si ajo me gazetarin holandez, që të qeshim e të kuptojmë se humori ndonjëherë nuk vjen vetëm nga studiot e spektakleve.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...