Published On: 1 Gusht, 2017

Eleftheri Ora: Greqia do ndahet si ish Jugosllavia

 

Eleftheri Ora e Agimit të Artë ka akuzuar sot në një artikull të saj, se ekziston një planë për të ndarë Greqinë.
Ata thonë se marrëveshja në parim e shitjës së Epirit nga Cipras drejtë Izraelit, është vetëm fillimi i katastrofës për Greqinë.

Eleftheri Ora tregon se pasi Epiri të kalojë në menaxhimin e Festim Lato, që ka shumë gjasa të ndodhë, pasi ky person thekson Eleftheri Ora ka mbështetje të konsiderushme në kapital, pasi është agjent i dyfishtë Cia -Mossad.
Këto dy agjensi e kanë ngarkuar me punë që në filllim të aneksohet Cameria, dhe pastaj pjesët e tjera të territorit.
Pass të merret Cameria tregon gazetari i Eleftheri Ora Apostolos Kapsalis aty do të krijohen baza Amerikane, dhe Izraelite, dhe kjo është e barabartë me një arsenal të pa fundem armatimesh duke marrë në konsideratë fuqinë ushtarake që posedojnë këto dy shtete.
Dhe imagjinoni se cdo të thotë në qoftëse lihen në dorën e një shqiptari si Zoti Lato gjithë ato armatime që do të vendosen në Cameri.

Më tutje procesin përfundimtar të ndarjës së Greqisë njësoj si ndodhi edhe me ish Jugosllavine do të vazhdoje nga toka e Epirit.
“Do t’ju godasim, do t’ju coptojmë aq keq sa asgjë, dhe asnjë nuk do t’ju ngelet dhe t’ju kujtojë që keni ekzistuar” mësohet të ketë thënë në një manifestimim të mbajtur dy ditë më parë në Sarandë Selman Berisha Kryetari i Partisë Balli Kombëtar në Kosovë  në mbështetje të Republikës së Camerisë.

Gazetari Investigativ Sotiri Alastaidis thote se pas organizimeve qe po mbahen ne Shqiperi qendron Izraeli i cili kerkon te shtrije zonen e influences ne Europe. Dhe do perdore te gjitha menyrat.
Pas aktivizimit te Agjentit te Mossad Festim Lato i cili tashme eshte nje problem serioz per greqine, ku kjo e fundit ka kerkuar edhe ndalimin e tij nga Shteti Holandes.
Por shteti Holandes i eshte pergjigjur negativisht pales Greke per ndalimin e tij duke dale hapur ne mbrojtje te Z.Lato, ajo shkon me tej dhe thote se ne Shtator do te miratoje nje fond 6 milarde ne perkrahje te Qeverise se Camerise.

Eleftheri Ora Apostolos Kapsalis Pershtati ne Shqip Aleksander Marku.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...