Published On: 7 Prill, 2016

Ekziston edhe një vend që i fsheh mesazhet në Facebook, mësoni mënyrën si të futeni aty

  • A e keni ditur se Facebook e ka në dispozicion edhe një kuti tjetër të mesazheve të fshehura?

Ndoshta nuk e keni ditur deri tani, por Facebook ka edhe një kuti të fshehur ku mbahen mesazhet tjera të fshehura, të cilat nuk vinë në mënyrën e rregullt siç jeni mësuar t’i shihni.

Veproni sipas këtyre indikacioneve dhe zbuloni se kush ju ka dërguar mesazhe që nuk i keni parë deri tani.
face1_1460042763-1236955

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...