Published On: 28 Mars, 2016

Ekspertët ndërkombëtarë me dy versione për kufirin

Ekspertët ndërkombëtarë për verifikimin e demarkacionit me Malin e Zi tashmë kanë përfunduar takimet me përfaqësues të Qeverisë së Kosovës, përfaqësues të partive opozitare, me banorët lokalë, si dhe me ekspertë të fushës, shkruan sot Koha Ditore.

Sikurse Qeveria që vazhdon të këmbëngulë se Kosova nuk humb territor në raport me shtetin malazias, ashtu edhe opozita e ekspertët, të cilët pretendojnë të kundërtën, shpresojnë në vlerësim objektiv të Komisionit ndërkombëtar ad hoc.

Pasi kanë dëgjuar palët në Kosovë, ekspertët nga ShBA-ja, Britania dhe Gjermania të premten kanë udhëtuar drejt Malit të Zi. Pasi të dëgjojnë versionin e Podgoricës zyrtare, ata do të dalin me raportin përfundimtar nëse ka pasur shkelje ose jo me rastin e shënimit të vijës së kufirit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...