Published On: 11 Janar, 2017

Ekskluzive: “Gjykata speciale e fillon punën me 15 janar! Arrestimi i Haradinajt ka të bëjë me specialen”

 

Gjatë një debate televiziv, ndërsa po diskutohej për arrestimin e Ramush Haradinajt, u bë e ditur se Gjykata special fillon punën me 15 janar.

Kjo u bë e ditur në debatin e Berat Buzhalës me mysafirin e tij, ish ministrin Nenad Rashiq. Rashiq tha se dyshon se arrestimi i Haradinajt ka edhe motive tjera, dhe se nuk ishte në interes të Serbisë arrestimi i tij, por duket se ka natyrë tjetër, pasi vendet e BE-së nuk I kanë arrestuar asnjëherë themeluesit e UÇK-së. Ai shprehu besimin se arrestimi i Ramush Haradinajt ka të bëjë me specialen.

“Gjykata special fillon punën me 15 janar, kështu I kam informatat”, tha Rashiç. SHQIPTARI.eu

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...