Published On: 24 Qershor, 2016

Ekskluzive: Plani për luftë të re – i Petarit, këshilltarit të Shivanit

Ideja për një luftë të re të kontrolluar është e Petarit, mik i Artanit dhe këshilltar i “Shivanit”. Të gjitha analizat e tij, kanë treguar se në zgjedhjet e ardhshme dega e UDB-së me seli në Reçicë do të pësojë humbje katastrofale, prandaj ka dalë me propozimin e çmendur për inskenimin e një konflikti të ri.
“Zgjedhjet e ardhshme mund t’i fitojmë vetëm nëse inskenojmë edhe një konflikt të ri. Vetëm një popullatë e frikësuar do të na jepte sërish votën. Duhet ta frikësojmë popullatën deri në palcë. Konflikti i inskenuar na i rrit gjasat tona për fitore edhe për shkak se do të krijohet situatë në të cilën mund të vjedhim vota dhe të mbushim kuti pa kurrfarë pengesash”, ka qenë këshilla e Petarit.
Edhe pse ideja është e çmendur dhe parasheh 50 deri 100 viktima, ajo është pranuar nga “Shivani”, i cili është i vendosur të qëndrojë i palëkundur në rrugën e trasuar prej UDB-së dhe për zbatimin në praktikë të ideve të Petarit, nipit të Bozhidarit.
Plani i tij parasheh që në fazën e parë të krijohet teren për luftë, përmes deklaratave të disa politikanëve se gjoja në vend janë futur “40 dhe më shumë se 40 terroristë”.
Zbatimi i kësaj ideje mund të parandalohet vetëm në rast se mbi 10 mijë protestues bllokojnë selinë e UDB-së në Reçicë, deri në dorëheqjen e kryetarit të kësaj dege. Në të kundërtën ky nuk do të jetë skenari i fundit i përgjakshëm që realizon Shivani, Petari dhe Artani, të frymëzuar nga përvoja e UDB-së. Nëse ky tekst ju duket shaka, do ta paguajmë shumë shtrenjtë. Mbajeni mend!lajm

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...