Published On: 1 Shkurt, 2016

EKSKLUZIVE: Ahmeti e kërcënon deputetin Rafiz Haliti

  • Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti, nuk ka pasur retorikë diplomatike, por i është kundërpërgjigjur shkurtë dhe qartë nënkryetarit të Parlamentit, Rafiz Halitit, se nëse nuk i respekton vendimet e BDI-së atëherë do të përjashtojë nga partia. Ahmeti këto komente i bëri ditë më parë në mbledhjen e Këshillit të përgjithshëm të BDI-së.

“Mësues, duhet ta kuptosh njëherë e përgjithmonë se BDI-ja është parti tepër demokratike, por në Angli partia llaburiste dhe ajo konzervative kanë status të qartë, se nëse një funksionarë nuk e rrespekton vendimin e partisë, atëherë përjashtohet. Edhe ju për shkak të deklaratave të fundit, e kam atë të drejtë që tju përjashtojë nga partia. Jun a keni nxjerrë tepër telashe së bashku me Ermirën, pasi nuk rrespektoni vendimet e partisë. Një gjë merremi vesh, dhe tjetër ndryshe veproni. Kjo më nuk ka kuptim”. Kështu ka theksuar Ahmeti para të pranishmive në mbledhjen e Këshillit të përgjithshëm duke iu drejtuar nënkryetarit të Parlamentit, Rafiz Halitit. Debati mes Ahmetit dhe Halitit u tensionua pasi një funksionarë i BDI-së nga rajoni i Gostivarit i kërkoi Kryetarit të BDI-së, Ali Ahmetit, që Ermira Mehmeti dhe Rafiz Haliti, o të qëndrojnë në BDI dhe ti respektojnë qëndrimet partiake, apo në të kundërtën të largohen nga partia. Kjo kërkesë e funksionarit nga Gostivari bëri që Ahmeti ti kundërpërgjigjet nënkryetarit të Parlamentit, se më nuk mund të tolerohen qëndrimet individuale.
Pas fjalimit të Ahmetit, Komandant Mësuesi filloi të skuqet dhe të nervozohet, madje as që nuk e hapi gojën, por pandërprerë shikonte nga dera dhe në një caste u ngrit në këmbë dhe dëshironte ta braktisë mbledhjen. Ndaj veprimit të mësuesit reagoi Fazli Veliu, i cili iu drejtua nënkryetarit të Parlamentit që të qëndrojë në mbledhje, mëson ekskluzivisht Lajm.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...