Published On: 13 Shtator, 2016

Ekonomia, nën hijen e politikës (Video)

Problemet ekonomike po mbesin nën hijen e zhvillimeve politike. Me gjithë peshën që kanë për të ardhmen e shtetit, aspektet ekonomike ka kohë që kanë ngelur në rend të dytë.

Kështu të paktën deklarojnë përfaqësues të bizneseve në Kosovë dhe njohës të rrethanave ekonomike.

Sipas Haki Shatrit, çështjet ekonomike në kohët e fundit edhe pse janë proklamuar si orientim themelor i institucioneve tona qeverisëse, nuk po dalin të jenë problem kyç. /Tribuna Channel/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...