Published On: 11 Mars, 2016

Ekonomi: Shqipëria perla e re e Adriatikut

  • Ministrja më e re e qeverisë shqiptare, Milva Ekonomi, duke folur për “Euronews”, u shpreh se Shqipëria mund të bëhet një perlë e re Adriatikut në Ballkanin Perëndimor, për shkak të potencialit të madh të saj, mikpritjes dhe mundësive të mëdha që ka.

Milva Ekonomi, ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë e Sipërmarrjes, nënvizoi se industria e turizmit në Shqipëri është e re dhe plot energji dhe kjo është shumë e rëndësishme.

“Sa i takon produkteve që ne jemi duke ofruar me rëndësi është të them se, është diversifikimi i aktiviteteve turistike që janë duke u bërë në Shqipëri. Pra, ju nuk mundeni vetëm të shijoni zonën bregdetare, dhe turizmin rural, por ju mund të shijoni aventurën, pikëpamjet historike, si dhe pikëpamjet arkeologjike dhe e gjithë kjo është forca më e madhe e turizmit shqiptar për momentin. Gjithashtu, Shqipëria po vjen me një frymë shumë të lartë për të mirëpritur turistët që vizitojnë vendin dhe unë besoj se kjo është një tjetër forcë e Shqipërisë në këtë panair” ka thënë Ekonomi”, tha Ekonomi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...