Published On: 22 Janar, 2016

“Ekohigjiena” nxjerr kushte, i kërkon një kamion Kllokotit si kusht për t`ia hequr mbeturinat

Komuna e Kllokotit është duke menaxhuar vetë me mbeturinat pasi që ka refuzuar kushtet e kompanisë rajonale të mbeturinave “Ekohigjiena”.

E fundit ka deklaruar që do të marrë përsipër menaxhimin e mbeturinave nëse qeverisja komunale u dhuron një kamion me të cilin ata do t’i transportojnë mbeturinat. Qeverisja komunale ka bërë të ditur se ata kanë të angazhuar pesë punëtorë të cilët paguhen nga buxheti komunal dhe shërbimet kryhen në katër vendbanimet e kësaj komune, shkruan sot Koha Ditore.

Në bazë të përllogaritjeve që komuna ka bërë, ata vitin e kaluar kanë mbledhur 1 ton mbeturina të cilat më pas janë shkarkuar në deponinë e mbeturinave në Gjilan. Pasi që ata kanë kontratë të lidhur me kompaninë për Menaxhimin e Deponive në Kosovë si dhe një kontratë me kompaninë “Ekohigjiena” për mbajtjen e data bazës së ekonomive familjare dhe bizneseve.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...