Published On: 1 Shtator, 2016

Edi mbylle TVSH-në! Pse të paguajmë taksë për diçka që nuk ia vlen!

Televizioni Publik Kombëtar TVSH ka qenë dje objekt i sulmeve nga qindra e mijëra sport dashës, për faktin se kjo media nuk transmetonte ndeshjen miqësore të ekipit kombëtar të futbollit.

TVSH në fakt nuk është hera e parë krijon të tilla problematika, por këto më shumë se pamundësi financiare duket të jenë një dështim total i adminiistrimit të institucionit.

Misioni i Televizionit Publik Kombëtar është në thelb edukimi, përcimi i historisë, kulturës pse jo dhe spotit në Shqipëri. Por TVSH nuk jep kombëtaren por shkon dhe kërkon të transmetoje Moto GP, një edukim i madh sportiv.

Misioni i TVSH-së duket se ka ndryshuar drejtim nga publik kombëtar është kthyer në interes privat sipas qejfit të disa drejtuesve që shpenzojnë miliona dollarë për orë transmetimi sportiv pa asnjë vlerë dhe nuk japin kombëtaren.

Edi mbylle TVSH-në dhe atë taksë që paguajmë le të shkojë për dicka tjetër që ia vlen. /Opozita.com/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...