Published On: 9 Shtator, 2016

Edhe sot hetim special për Azem Sylën

Po vazhdon edhe sot hetimi special ndaj Azem Sylës dhe të dyshuarve tjerë për tjetërsim pronash të ish-ndërmarrjeve shoqërore.

 Ish-deputeti i PDK-së Azem Syla është parë edhe sot bashkë me avokatin Tomë Gashi duke hyrë në Pallat të Drejtësisë, ku po zhvillohen seancat e mundësisë së veçantë hetuese ndaj tij dhe 51 personave tjerë.

Këto seanca janë të mbyllura, ndërsa në to deri tash kanë thënë fjalët e tyre edhe dëshmitarë të mbrojtur.

Në seancat e mundësisë së veçantë hetuese, një panel prej 3 hetuesish mund të marrin në pyetje dëshmitarë që mund të ndodhë të mos jenë të pranishëm në procesin e mundshëm gjyqësor dhe dëshmia e dhënë në këto seanca konsiderohet pastaj si e dhënë në seancat gjyqësore.
Një seancë e tillë u zhvillua edhe pardje.

Megjithatë gjatë verës këto seanca disa herë u shtynë pasi Misioni Evropian për Sundimin e Ligjit që po i organizon ato, mbeti pa mandat, derisa iu vazhdua deri në qershor 2018./ Kallxo.com

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...