Lajme

Edhe Muhamet Mustafa në kërkim të “prishtinalive të vjetër” (Foto)

Iniciativës së Bardhyl Metës, për themelimin e Shoqatës së Prishtinalive të Vjetër, i është bashkuar edhe zyrtari tjetër i LDK-së, Muhamet Mustafa. Mustafa ka komentuar në statusin e Metës duke thënë se tashmë lista për kërkimin e familjeve të vjetra prishtinase është pasuruar.

Mustafa ndër të tjera u ka bërë thirrje këtyre familjeve që të bashkohen për t’i dhënë identitet, zhvillim e metropolizëm Prishtinës.

Ndërsa, mbrëmë Bardhyl Meta në një status në Facebook ka treguar procedurat se kush do të kualifikohet dhe si mund të bëhen pjesë e kësaj shoqate. /Express

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *