Published On: 25 Shtator, 2016

Edhe Drenasi del të jetë kundër Ferid Aganin

Deklarata të shumta kanë qarkulluar kohët e fundit nga Partia e Drejtësisë,  në drejtim të ish Ministrit të Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Ferid Aganit.

Tani është kryetari i kësaj partie nga Drenasi, Petrit Sinani, i cili thotë se dorëheqja e ministrit Agani, është hapja e rrugëve të parapara për mbajtjen e një Kuvendi të jashtëzakonshëm, shkruan Gazeta Fjala.

Kjo degë shprehet e hapur, se nuk do të përkrah në asnjë formë këto interesa individuale.

Gjeni të plotë paknaqësitë e kësaj partie:

Duke pasur parasysh zhvillimet e fundit në Parti të Drejtësisë si dhe duke parë gjendjen aktuale brendapartiake dhe jo vetëm, Dega e Partisë së Drejtësisë në Drenas nxjerr këtë Deklaratë : Dega e Partisë së Drejtësisë në Drenas është e interesuar që të mbahet Uniteti brenda Partisë së Drejtësisë por në të njejtën kohë mbështet fuqishëm reformimin brendapartiak dhe kthimin e PD-së në Identitet andaj vlerat të cilat e kanë karakterizuar PD-në siq janë ato kombëtare e fetare të frymës konzervatore janë sinjali më i mirë se si do të duhet ta vazhdojë PD rrugëtimin e saj në të ardhmen. Dega e PD-së në Drenas në asnjë moment nuk do të përkrahë interesat e ngushta individuale kur janë në pyetje ato shtetërore.Rasti i fundit ishte kerkesa për votimin e Demarkacionit të një grupi të ngushtë të kryesisë pa kuorum , kërkesë kjo e cila rezultoi me refuzimin e pakompromis të Deputetes znj.Labinotë Demi – Murtezi dhe 18 Degëve të PD-së. Dega e Partisë së Drejtësisë në Drenas kundërshton fuqishëm vendimin e Këshillit Drejtues ku u mor vendimi për shkarkimin e 17 kryetarëve të degëve sepse konsiderojmë që vendimet e tilla gjithnjë e më shumë po e dëmtojnë imazhin e PD si parti e cila ka luajtur rol kyq në të gjitha proceset e brendshme dhe të jashtme. Këto dhe të tjara vendime antistatutore nxjerrin vetëm një përfundim i cili është : Dhënia dorëheqje e z.Ferid Agani dhe hapja e rrugëve të parapara statutore për mbajtjen e Kuvendit të jashtëzakonshëm siq është paraparë nga shumica e degëve të Partisë së Drejtësisë në përputhje të plotë me Statutin e Partisë. Me Respekt , Petrit Sinani – Kryetar i PD- Drenas

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...