Published On: 20 Gusht, 2016

Edhe Arbërie Nagavci përgënjeshtron veten, i bindet Partisë dhe TIKA’së turke

  • Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Arbërie Nagavci, e ka reaguar pas publikimit të dy versioneve- të sajin dhe të Shepend Ahmeit lidhur me skandalin e heqjes së portretit në një shkollë fillore në Prishtinë.

Në reagimin e fundit ajo ka tentuar të përmirësoj vetën në raport me Ahmetin dhe TIKA’më turke.

Mirëpo, edhe në reagimin e fundit ajo ka konfirmuar heqjen e portretit të Skënderbeut ne “Elena GJika”. “Për shkak të gëlqerosjes së mureve janë hequr përkohësisht fotografitë (nuk besoj se dikush ngjyros mure me fotografi të varura në to) dhe të njëjtat janë rivendosur në të njëjtat vende ku kanë qenë pas përfundimit të punimeve”, ka shkruar ajo në Facebook.Ndërkohë, Shpend Ahmeti edhe sot ka nismuar, prej dallim të Nagavcit se fotografit nuk ishin larguar fare nga murrat e shkollës fillore.

Ky është reagimi i plotë i Nagavcit:

Nuk dua të komentoj në lidhje me portalin që sot paska vazhduar me shpifje, veq e kam të vështirë të kuptoj se si “qitet në rrenë” dikush i cili komenton dy ditë pas teje dhe i cili të paska demantuar? Do ta quaja gabim, apo lëshim amatoresk i një “gazetari”, por nuk është i tillë.

Do ta quaja shpifje e qëllimshme e nxitur nga inati, por nuk është vetëm aq, është shumë më shumë. Eshtë manipulim, është përpjekje për të shkaktuar përçarje, tentim për largim të vëmendjes nga skandalet e PDK-së, nga klani pronto, nga aferat e shumta të kësaj qeverie, nga demarkacioni, nga papunësia, nga nepotizmi, nga izolimi, nga varfëria, nga gënjeshtrat…. nga njëqind e një halle me të cilat përballen qytetarët e këtij vendi. Kot e keni, jeni shumë të parashikueshëm dhe pak veta ju marrin seriozisht.

P.S. Për ty “gazetar” që po thirresh në postimet e mia, një ndihmë e vogël për të kuptuar drejt deklaratën time, e cila edhe ashtu është publike dhe e qartë për ata që e lexojnë pa tendencë dhe me vëmendje. Fotografitë e Skenderbeut kanë qenë të vendosura në sallën e mësimdhënësve dhe në hollin e shkollës.

Fotografitë e Elena Gjikës kanë qenë të vendosura në dhomat mësimore. Orët me simbole janë vendosur në dhomat mësimore ku zhvillohet mësimi në gjuhen turke.

Për shkak të gëlqerosjes së mureve janë hequr përkohësisht fotografitë (nuk besoj se dikush ngjyros mure me fotografi të varura në to) dhe të njejtat janë rivendosur në të njejtat vende ku kanë qenë pas përfundimit të punimeve. Mësimi akoma nuk ka filluar dhe në shkollë akoma nuk kanë përfunduar të gjitha punët. Do të jemi të gatshëm me një shtator! Për mua ky debat përfundon këtu.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...