Published On: 22 Nëntor, 2016

Edhe 2 muaj paraburgim për Azem Sylën

Azem Syla do të qëndrojë edhe 2 muaj të tjerë në paraburgim. Ky është vendimi i fundit i Gjykatës Themelore të Prishtinës për udhëheqësin e grupit “Toka” në rastin e 38 të akuzuarve për krim të organizuar dhe keqpërdorim të pronave në Cagllavicë.

Vazhdimin e masës së paraburgimit ndaj Azem Sylës e ka konfirmuar, për Gazetën Express, avokati i tij, Tomë Gashi.

“Klientit tim i është vazhduar paraburgimi edhe për 2 muaj. Unë kam paraqitur ankesë në Gjykatën e Apelit ndaj këtij vendimi të Themelores të Prishtinës”, tha Gashi, të martën.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...