Published On: 8 Nëntor, 2016

E vërteta për “Spiun”-in në Maqedoni (VIDEO)

Në Al Jazeera Balkan të dielën në ora 17:05 u transmetua premiera e filmit dokumentar maqedonas për rastin ‘Spiun’, të shtëpisë filmike ‘Revolution’ nga Shkupi të regjisorit Dejan Milloshevski.

‘Bëhet fjalë për dokumentarin e historisë hulumtuese që flet për shantazh, tregtitë me shërbimet sekrete dhe afera tjera. Historia ndjek zhvillimet aktuale në Maqedoni, ku policia arreston një grup prej 20 anëtarëve të mëparshëm dhe të tanishëm të policisë sekrete në Maqedoni. E ashtuquajtura grupi spiunazhët merret me mbledhjen e informacionit për gjendjen e sigurisë në Maqedoni, për strukturën e forcave ushtarake të policisë, bisedimet me politikanët e huaj dhe agjencitë e huaja të sigurisë në rajon’, thonë nga produksioni.

Video dokumentarin e plotë e keni në vijim.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...