Published On: 4 Shtator, 2016

E SHENJTË QË NGA LINDJA!

Jo jo nuk mund të ndali lotë e gëzimit jo se bija e jonë Gonxhe Bojaxhiu shpallët edhe zyrtarisht e shenjtë, sepse AJO E SHENJTË ISHTE QË NGA LINDJA por lotë gëzimi sepse plisin, veshjen kombëtare, flamurin, gjuhën shqipe e bëri me sonte (përcjellni mjetet e informimit tv, radio…) gjuhë universale, mbarëplanetare, kozmosiane, gjuhën e popullin shqiptar e vuri në qendër të universit…
Baba Kolë dhe Nënë Drane ju faleminderit për këtë dhuratë. Ju faleminderit gjithëve e SHËN NËNA TEREZE LUTU E NDËRMJETËSO TE ATI QIELLOR PËR NE BIJTË E BIJAT TUA!
Marjan Sebaj SOPI
Binçë: 03.09.2016
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...