Published On: 1 Gusht, 2017

E pabesueshme! Shpëton mrekullisht nga ky aksident [VIDEO]

  • Kësaj i thonë se nuk ishte e shkruar të ndodhë.

Në një aksident trafiku në Shtetet e Bashkuara të Amerikës ku vetura është shkatërruar tërësisht, mrekullisht shoferi i saj ka shpëtuar pa u lënduar fare, transmeton Express. Nga pamjet në videon e mëposhtme ku shihet vetura Ford Mustang e shkatërruar plotësisht dhe e shpërndarë gjithandej, ju nuk do të besoni se dikush brenda asaj veture mund të shpëtoj.

Ky aksident ka ardhur si pasojë e tejkalimit të shpejtësisë jashtë normave të përcaktuara për lëvizje të sigurt në rrugë. Andaj, le të shërbej kjo video si një mesazh ndërgjegjësimi për pasojat e lëvizjes me shpejtësi të madhe, në këto rrethana veturën nuk e kontrolloni më ju, ajo kontrollon jetët tuaja.

T
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...