Published On: 27 Maj, 2016

E gjithë Kamenica dy ditë pa rrymë, ndërprerje edhe në Ferizaj e Prishtinë

KEDS ka njoftuar për ndërprerjet e planifikuara për mirëmbajtjen e rrjetit nëpër distrikte.

Në Kamenicë do të ketë shkyçje totale. Kësisoj, me datën 28.06.2016 nga ora 06:00 deri në orën 10:00 dhe nga ora 15:00 deri në orën 19:00, si dhe më 29.06.2016 nga ora 06:00 deri në orën 10:00 dhe nga ora 14:00 deri në orën 18:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin: Komuna e Kamenicës me fshatra përreth. Arsyet e shkyçjes janë: realizimi i punëve nga operatori i transmisionit KOSTT.

Ndërsa në rajonin e Ferizajt, më 28.05.2016 në Bibaj do të shkyçet dalja 10kV Fshatrave – Dardanisë prej orës 10:00 -11:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari. Shkyçja bëhet për shkak të ndërrimit të ormanit në TS 10/04 KV Lagja e Re – Zdrukthtaria – Sojevë.

Ndërkaq më 30.05.2016 në Prishtinë do të shkyçet dalja Mati 1 prej orës 11:00 deri në orën 12:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto lokalitete: Banesat e Royal, Banesat e Krapit, Banesat e Morinës, NTP BESA COMMERCE, NTP BURIMI COMMERCE dhe një pjese e rrugës Muharrem Fejza. Arsyeja: për shkak të punimeve sipas urdhëresës për kyçje.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...