Published On: 17 Prill, 2016

E dua ndihmën e bashkidealistëve të mi, e jo edhe të tjerëve!


Nga Cenë Pushkolli
Bisedë me shkas: Muhamet R. Kuka përkundër skamjes, përballet edhe me sëmundje madje edhe fëmijët i ka të sëmurë.Ata që duan ta kontaktojnë, munden me i telefonue. +37744271843, xhirollogaria në Raiffesein Bank Kosovo 1504001002610406
 

Muhamet R. KUKA

 Unë vërtetë jam në skamje dhe vështërsi të tjera por dorën gjithkujt nuk ia shtrij. Për hir të vërtetës unë kam nevojë për një mbështetje financiare nga ata që jam bashkëidealist, përndryshe të tjerëve nuk ua dua lekun. Për këto dhe për shumëçka tjetër do të dëgjojmë nga Muhamet R. Kuka përndryshe I njohur nga bashkëluftëtarët e tij Kaçanikasi.

 

Pyetja: Zotëri Muhamet kam dëgjuar se luftës iu keni bashkuar nëpërmjet të brigades së Atlantikut nga Amerika, sa është kjo e vërtetë dhe si iu bashkëangjitët kësaj brigade kur dihet se kjo brigade ka qenë vetëm me shqiptaro-amerikanët?

 

Muhamet R. Kuka: E more vëllaqko, unë kam pas jetuar në amerikë, dhe atje iu kam bashkuar brigades së Atlantikut. Të jesh në mesin e një brigade siç ka qenë brigade e Atlantikut ka qenë privilegjë e madhe, sepse ata djelmosha brigades iu kanë bashkëangjitur ekskluzivisht në saje të asaj çka u ka thënë zemra e tyre, atë jetën amerikane, punën në amerikë, luksin si edhe të afrmit i kanë lën ashtu siç edhe unë i kam lënë vetëm e vetëm pse atdheu ka bërë kushtrimin, e atij kushtrimi të gjithë ata të brigades së Atlentikut pa hezitim iu përgjigjën dhe iu bashkuan.

Pyetja: Po çfarë përkrahje keni gjetur tek shokët e idealit këtu në kosovë, respektivisht në fushat e mejdanit?

 

Muhamet R. Kuka: O Zoti jem, jeta nëpër fusha të luftës ka qenë bukur e vështrië, por shumë vëllazërore, zaten ajo na ka dhënë fuqi për të ngadhënjyer – fituar kundër kundërshtarit shumë here më të forte, më në numër, por ja që ne tue iu falënderuar Zotit miqtë tanë në krye me administratën dhe popullin amerikan dhe aleatët e saj ne ia dolëm që ta dëbojmë okupatorin nga Kosova e janë e dashur. Kontributi i brigades Atlantiku botërisht dihet, kjo brigade në çdo aspekt ka ndihmuar luftën e Kosovës.

 

Pyetja: Po pse nuk u kthyet edhe ju menjëherë në Amerikë si të gjithë të tjerët?

Muhamet R. Kuka: Ahhhh, më keni prekur në “plagë”, kismet paska qenë. Por më ka kushtuar shumë, mjerisht kohën pas nuk mund ta kthej.

 

Pyetja: Disa miq të tu më than se je në gjendje të vështirë material, a mund të flitini për këtë gjë?

 

Muhamet R. Kuka: Ahh tashti ma keni hapur një plagë tjetër. Po jam bukur keq si me shëndet ashtu edhe me “idare”. Përbesë memzi e kaloj ditën prej dite. Më së vështiri e kam kur fëmijëve nuk mund tu sigurojë ilaqet e duhura, në raste të tilla ndihem shumë keq. Mirëpo edhe atëherë qëndrojë i pa thyer dhe nuk kërkoj ndihm prej atyre që me djersë nuk e kanë fituar lekun. Ndërkaq ata që do të më ndihmonin një pjesë e tyre nuk din për gjendjen time kurse një pjesë tjetër nuk kanë mundësi. Si do qoftë unë ndihma pres vetëm prej atyre që shqiptarizmën e kanë kauz jetësore, prej atyre që e duan Ribashkimin Kombëtar në një Shqipëri Etnike, ashtu siç jemi betuar kur e kemi nisur luftën me klikëne e solldateskën Millosheviqit. Pasi që e bëtë këtë pyetje edhe unë pa hezitim po ua dërgojë një mesazh gjithë atyre që për zemër e kanë shqiptarizmën atëherë le të gjejnë mundësi e le të më kontaktojnë në telefonin e sipërpërmendur, ua di për nder ndihmën që ma ofrojnë, sepse vërtetë kam nevojë. Por jo apriori ndihmë edhe prej atyre që pa ndershëm kanë “ardhur deri te leku”

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...