Published On: 9 Janar, 2017

E dhimbshme: Kali ‘qan’ mbi fytyrën e pronarit të tij të vdekur

Nëse qeni është kafsha më besnike e njeriut, atëherë një kafshë tjetër e cila krijon një raport tejet të dashur me njeriun është edhe kali.
 Në këtë video do të shihni pamjet kur kali qan në funeralin e pronarit të tij dhe kjo është tepër e dhimbshme.

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...