Published On: 11 Janar, 2016

E braktisin BKK-në për Ballin Demokrat në Gjilan

E informojë anëtarësinë si dhe opinionin e gjerë se nga sot, Kryetarja, Nënkryetari dhe shumica e anëtarëve të Kryesisë së BKK- dega në Gjilan, në mënyrë vullnetare i bashkohet Partisë së Ballit Kombëtar Demokrat të Kosovës, dhe formojnë Degën e re nën logon e saj.

Arsyet janë të shumta si:

Paaftësia e Kryesisë së Qendrës për të koordinuar dhe udhëhequr me Partinë, mos funksionalizimi i shumicës së Degëve nëpër Komunat e Kosovës, pamundësia që të ndikojmë në shtyrjen dhe avancimin e proceseve pozitive si dhe reformave të nevojshme të kohës, pastaj përçarjeve të mëdha brenda Partisë, për shkak të bajraktarizmave të individëve të ndryshëm dhe sëmundjes së tyre patologjike që të jenë të parët etj., etj. Këto ishin vetëm disa nga arsyet që na shtyn për ta marrë këtë vendim.

Për çdo informacion shtesë me kohë do ta informojmë opinionin dhe anëtarësinë e gjerë.

Për Kryesinë:

Koordinatori i BKDK-së

Xhemajl Murati-Tupalla

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...