Published On: 9 Janar, 2016

Dy pikat e marra nga procesverbali i konferencës së Mukjes!

Agim Curri

 

  1. Luftë imediate kundër armikut tonë shekullor dhe kundër çdo armiku tjetër eventual; dhe
  2. Luftë për një Shqipëri idipendente (të pavarur dhe të bashkuar, vr. ime) dhe për zbatimin e Parimit të njohur universalisht e të garantuar nga Karta e Atlantikut të vetëvendosjes së popujve për një Shqipëri etnike.

Atëherë për t’i venë në jetë këto dy pika (vendime) të Konferencës së Mukajt, NE shqiptarët sot duhet të i bashkojmë zemrat, forcat mendore, intelektuale dhe ato fizike për ta venë në jetë aspiratën shekullore të shqiptarëve – për ta venë në jetë ribashkimin dhe ribërjen e Shqipërisë etnike.

Ketë sot na obligon gjaku i derdhur i mijëra Dëshmorëve dhe Heronjve tanë që flijuan atë më të shtrenjtën, pra flijuan jetën e tyre për një jetë të bashkuar dhe për një jetë më të begatë të shqiptarëve; këtë na obligojnë edhe gjeneratat e reja që po rritën në këto troje.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...