Published On: 30 Shtator, 2016

Dy miliardë euro do të jetë buxheti i Kosovës për vitin 2017

Ministri i Ministrisë së Financave (MF), Avdullah Hoti, ka bërë më dije se Kosova për vitin 2017 do ta ketë buxhetin 2 miliardë euro.

Këto komente Hoti i ka bërë sot në dëgjimin publik të organizuar nga Ministria e Financave për projekt buxhetin e vitit 2017.

Ministri Hoti ka treguar se nga rritja e buxhetit do të ketë 50 për qind rritje të investimeve kapitale dhe 5 për qind për shpenzime. “Jemi në proces të finalizimit të buxhetit dhe deri në fund të muajit tetor do të shkojë në Qeveri për miratim”, ka theksuar Hoti.


Buxheti për vitin 2016 ka qenë rreth 1 miliard e 600 milionë euro.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...