Published On: 14 Qershor, 2017

Dy fëmijët shqiptarë vlerësohen nga Obama dhe Trump (Foto)

Fëmijët e nje nëne Inxhiniere Elektronike dhe një babai Mjek, kanë arritur të bëjnë krenarë jo vetëm familjarët e të afërmit e tyre, por edhe vendin e origjinës, Shqipërinë.

Të dy janë vlerësuar me çmimin prestigjioz si nxënës të ekselencës nga Presidenca e Shteteve të Bashkuara të Amerikës. Motra, Irisi është vlerësuar 2 vite më parë nga Presidenti Barack Obama e vëllai, Mateo para disa ditësh ka marrë çmimin prestigjoz nga Presidenti Donald Trump.

Irisi 13 vjeçe dhe Mateo 11 shkëlqejnë në çdo lëndë por ende nuk e kanë vendosur se ku do të fokusohen në të ardhmen.

 

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...