Published On: 18 Maj, 2016

Durrës: Zysha shpjegon mësimin, ndërsa nxënësi mëson stilet (+18)

Në shkollat tona tashmë nuk ka asgjë që të habit.

Fakti që brezi që po rritet ka humbur çdo respekt për institucionin e shkollës duket në mënyrën si sillemi atje, si i drejtohemi mësuesve dhe pedagogëve, e si të mos mjaftonte kjo, shumë vetë e shikojnë shkollën si një vend argëtimi dhe jo edukimi.

Kjo fotografi na vjen nga qyteti i Durrësit, ku duket qartë sa i lartë është interesi i këtij nxënësi në orën e mësimit.

Ai duket të jetë përqendruar aq shumë tek imazhet filmike në telefonin e tij, saqë nuk e shqetëson fakti se ndodhet në një ambient shkollor plot me bashkëmoshatarë.

Fantazitë e tij tentojnë gjetkë, teksa instinkti seksual po e mund fare kollaj nevojën për dije.

Dikush mund të ironizojë se po kryhet ora e edukatës seksuale dhe nxënësi ka dashur t’i ilustrojë leksionet teorike me pamje filmike, por ajo që na bën të reflektojmë është fakti se ndrydhja seksuale në Shqipëri bën që mos pyesim ku jemi dhe kush na rrethon por të priremi drejt nxjerrjes në pah të imoralitetit.

Kjo është shkolla që do të donim?

Njëri nga nxënësit po dremit, një tjetër ka humbur mes fantazive erotike dhe në fund të ditës ata dalin nga shkolla më të ditur se më parë.

Jo më të ditur për ligjet e Njutonit, të kuptohemi, por për stilet e Kamasutrës./JOQ

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...