Published On: 10 Janar, 2016

DUI me flamur prej ventilatori sa me Greqi sa me “Zajednicë”

Shkruan: Sazan Papraniku

Popull i ILIRIDO – MAQEDHONISË federale: – Ali “prevaranti” para një jave shkoi në KOSOVË me dele-GAC-ion në KSAK dhe KSAK-u e pranoi DUI-in me flamur prej ventilatori kinse këta DUI-qit qenkan qeveria e fyrom-it?! Dhe kështu MASTURBUAN tërë anëtarësia e DUI-qive se ja çka ban “ALi PREVARANTI” i tipit “svoje vrste” (soit të vet)! Ali-Diamanti i Lerin-it shkoi edhe në Greqi po me SHKAUN e ma SHKAUT-Muskë xhaferqen dhe u takuan me grenxat e kuq (pra të kuq’të takohen edhe si dreqër e laneter). Po çka doli nga këto vizita tash para 15 janarit 2016?!
Doli se ALI A – ose A+A… është HOMOSEKSUALI i POLITIKËS së shqiptarëve nëpërmjet partisë -DUI-qi (DUJQI janë mjete varëse prej zhguni që vjerren si dy torba të hapura nga lart krezës dhe në to mund të futet brenda çka mos)! Pse është HOMOSEKSUALI i POLITIKËS apo ndryshe OROSPILLANI POLITIK i tanëve mbrenda të huajve (sllavëve të tipit Nikos Grujos)? – Grujos në Kosovë ia jep flamurin e FYROM-it ALi POLITIKOOROSPISË dhe SHKAUT në katror, kurse në GREQI i dërgoi vetëm si DUIQI. Pra GRUJOSI i mbushi dujqit me çmos dhe u tha: shkoni ke shokët e kuq o balosha të mi, tani të shkërdhyer, se ju këta jeni (shkurt fjala e Gordana jaNGULjovska- indiancinja moi)!!!…
Me siguri mbas 15 “januarit” shkie-orospillanët do të shkojnë urgjent ke të kuqtë në Allbanija” e më pas përsëri tek “kosovo-zajednica”…!
Këto punë të fëlliqta të partive shqiptare brenda UNITARIZMËS maqojane i heq nga skena vetëm vetëdijesimi i shqiptarëve përmes DEKALOGUT dhe thirrjeve të “DIASPORËS SHQIPTARE të MAQEDONISË”, tash e sa ma shpejt se breza e breza po na shkojnë pa e ditur se si flijohen nga të vetët…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...