Published On: 30 Shtator, 2016

Drenasi në terr, tash 11 orë pa rrymë

Qyteti i Drenasit dhe fshatrat e kësaj komune ka së paku 11 orë pa energji elektrike. Një qytetar nga kjo Komunë ka treguar për portalin Koha.net se ndërprerja e energjisë elektrike ka ndodhur në orën 11:00 të ditës së sotme, dhe prej atëherë janë pa rrymë.

Në anën tjetër, në paralajmërimet e përhershme KEDS dje kishte njoftuar se më 30.09.2016 në Drenas do të shkyçet dalja 10 kV Drenasi 3 prej orës 12:00 deri në orën 16:00. Arsyeja e shkyçjes ishte thënë të jetë revizioni i daljes 10 kV. E gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin Qendra Zejtare dhe qyteti.

Për arsyen e njëjtë arsye qe lajmëruar edhe shkyçje në daljen 10 kV Orllati prej orës 16:00 deri në orën 20:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki, Llukovci.

Po më 30.09.2016, në kV Drenas qe lajmëruar se do të ketë shkyçje totale prej orës 10:00-16:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Tërsteniku, Dobroshevc, Gllobari, Qikatovë e vjetër, Gllanaselle, Verbovc, Orllati, Vermict, Zabeli i Ulët, Vukovc, Poterk, Pokleku i Vjetër, Vasileva, Qendra e Drenasit, Qikatova e Ree, Qendra Tregtare, Barakat e Feronikelit, Lagjja Morinët, Shtrubullova, Krajkova, Baince, Terdevc, Obria, Qendra shkollore, Iber Lepenci, Stankovci, Trasingu, Pokleku i ri, Korretica e Ilët, Korretica e Lartë.

Po ashtu edhe Parku i Biznesit që thuhej se do të ketë shkyçje totale prej orës 10:00-16:00. Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parku i Biznesit, Komorani, Zabeli i Lartë, Llapushniku, Orllati, Negrovci, Vuqak, Gjergjice,Terpeze , Novosellë, Berishe, Kleqkë, Divlake, Fabrika e plastikes, fabrika Kosmonte. Arsyeja këtu ishte thënë të jetë aftësimi i LP 35 kV për furnizim alternativ të NS 35/10kV Drenas.

E ndonëse asnjëra prej këtyre shkyçjeve nuk ishte lajmëruar se do të zgjasë më shumë se në orën 20:00, kur ora ka shënuar 22:00 në Drenas është errësirë totale.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...