Published On: 29 Maj, 2016

Drejtori i RTK-së, Mentor Shala i hakmerret redaktorit Arsim Halili, e përjashton nga Televizioni Publik!

Drejtori Gjeneral i RTK-së, Mentor Shala i është hakmarrë redaktorit në këtë televizion, Arsim Halili për shkak të qëndrimeve kundërshtuese që ky i fundit kishte ndaj menaxhmentit aktual të televizionit publik. Gazeta Blic ka marrë vesh se Mentor Shala e ka shfrytëzuar një deklaratë të Halilit në lidhje me komunitetin LGBT, për ta përjashtuar nga RTK dhe t’i hakmerret për kundërshtimin e vazhdueshëm për punën që i kishte bërë drejtorit gjeneral.

“Pas qëndrimit personal që Arsim Halili e kishte shprehur për komunitetin LGBT, Mentor Shala e kishte dërguar në komision disiplinor, i cili ka marrë vendim që ta përjashtoj”, ka thënë y burim.

 Ndërkohë, merret vesh se vendimi final nuk është publikuar, për shkak se Halili ka bërë ankesë ndaj këtij vendimi, dhe çështja ende është në procedurë.

Ndërkaq, ky është statusi që Arsim Halili kishte bërë në FB, për të cilin u morë vendim që të përjashtohet: “Si qytetar i këtij vendi që mëton me shpërthy izolimin shumëvjeçar, i kam tri pyetje koncize: A është edhe LGBT, kusht për liberalizimin e vizave? Ky kusht a plotësohet me sapun, a pa sapun? Edhe e treta, për liberalizim vizash, a ma mirë me sakrifiku me demarkacion a me thobë”.

Arsim Halili është nënkryetar i Sindikatës së RTK-së, dhe njihet për qëndrimin e tij sindikal dhe për kritikat e ashpra ndaj mënyrës se si po menaxhohet Tekevizioni Publik. /  Gazeta Blic

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...