Published On: 14 Nëntor, 2016

Drejtori i Postës së Serbisë për Kosovë s’i beson Gjuriqit (Video)

Me deklaratën e Marko Gjurqit, se Telekomi i Serbisë edhe zyrtarisht do të jetë në Kosovë, nuk po pajtohet drejtori i Postës së Serbisë për Kosovë, Rangjel Nojkiq.

Ky ish-deputet serb po konsideron se pasuria e telekomit serb do të bartet në ndërmarrjen e re që do të themelohet me ligje të Kosovës

Nojkiq thotë se Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike dhe Postare në Prishtinë do të jetë institucioni që jep fjalët përfundimtare, tash e tutje për funksionimin e operatorit serb, MTS në territorin e Kosovës, njofton Klan Kosova.

E sa për atë që Beogradi po thotë se me nënshkrimin me Prishtinën për telefonin ka ruajtur pronat e Telekomit të Serbisë, Nojkiq prapë del kundër punëdhënësit të tij.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...