Published On: 2 Shkurt, 2016

Dosti i Thaçit qenka dost edhe me Vuçiqin & Co

 

Driton Tali

 

Ish spiunin e DGSE, Aranud Danjean po dashka Kosova dhe Serbia me propozu per çmimin Nobel per paqe!

Ky miku i z Hashim Thacit dhe z Kadri Veselit & Co nuk i paska ‘ndihmuar” vetem Kosoves por koxha shume i paska ndihmuar edhe Serbise m’u “demokratizu”.

Dosti i Thaçit qenka koxha dost edhe me Vuçiqin & Co . Edhe ata i paska sjell ne pushtet.

Po dashka Kosova dhe Serbia me çpropozu per mimin Nobel per paqe!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...