Published On: 20 Maj, 2016

Donika Gërvallën nuk e lënë të hyjë në KP të LDK. E nxjerrin zvarrë nga atje!

Donika Gërvalla nuk është lejuar të hyjë në mbledhjen e Këshillit të përgjithshëm të LDK, i cili ka filluar punimet sot pasdite në Prishtinë, treguan burime të Gazeta Blic brenda punimeve.

“Donika Gërvalla nuk është lejuar të hyjë në sallë. E kanë nxjerrur zvarrë nga hapësirat ku po mbahet Kuvendi i përgjithshëm i LDK”, tha një burimi Gazeta Blic i pranishëm në ngjarje.

Takimi i Këshillit të Përgjithëshëm të LDK, po mbahet në sallën Orion në Prishtinë.

Gazeta Blic doi ju njoftoi minutë pas minuti për rrjedhën e zhvillimeve në këtë takim.

Donika Gërvalla dhe dega në Gjermani nuk ishte lejuar të merr pjesë as në Kuvendin Zgjedhor të LDK, vitin e shkuar kur pa asnjë kundër kandidat kryetar i partisë u rizgjodh Isa Mustafa.

Gërvalla dikur kishte qenë përkrahëse e Isa Mustafës, por ajo u bë kundërshtare e rreptë e tij që nga momenti kur LDK vendosi të hyjë në koalicion qeverisës me PDK.

Këshilli i përgjithshëm i LDK, sikur ka raportuar më herët Gazeta Blic, parashihet sot që ti merr disa vendime që ndryshojne statutin e tij- ky përfshihet edhe e drejta për zgjedhje me aklamacion të Kryetarit të partisë./Gazeta Blic/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...