Published On: 17 Maj, 2016

Doni më për Belulin (Veron) (Video)


Historia shqiptare e manipuluar…!

Çezar Ndreu

Ka qenë një institut në Shqipëri i quajtur Instituti Marksist -Leninist, qe ka manipuluar jo vetem historine kombetare por dhe ate te partise se vete nga e cila u krijua!
Ky institut komunist për dekada me radhë ka manipuluar me faktet historike.
Kulti i Enver Hoxhës është ngritur sipas këtij instituti në “Legjendë” duke na i shit cjapin për dash.
Të gjitha punët e “mëdha” të Shqipërisë Socialiste sipas këtij Instituti na i paska bërë Enver Hoxha.
Por, ka fakte, tani ka edhe video të kohës që Hoxha nuk paska qenë ai që pretendohej.
Pikërisht këtu është një video e huaj e kohës ku tregohet delegacioni shqiptar në Moskë me 1957 i pritur nga Hrushovi dhe udhëqja ruse duke firmosur për përfshirjen e Shqipërisë Komuniste nën ombrellën ruse sovjetike.
Jo vetëm kjo video, por dhe të tjera tregojnë se i preferuari i Hrushovit dhe i rusëve kishte qenë Mehmet Shehu e Jo Enver Hoxha.
Videot e delegacioneve shqiptare në Rusi japin sekuenca filmike që delegacionet shqiptare udhëhiqeshin nga Shehu, ndërsa Hoxha vinte pas tij.
Ndoshta kjo nuk i pëlqente një diktatori mesjetar dhe xheloz që me 1960 me të famshmen gjoja shtrembërimin e M-L nga Hurshovi në mbledhjen e 81 partive komuniste na doli si don Kishoti duke u prishur me rusët e Hurshovit, të cilët e kishin denigruar Baba Stalinin.
Të bën përshtypje vizita e Hurshovit në Shqipëri ku Verua merr të gjitha kompetencat dhe fryhej si gjel para Hrushovit ku kamerat shqiptare e fokusojnë veç atë!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...