Published On: 26 Nëntor, 2016
Bota |

Donald Trump e quan Castron “diktator brutal” që shtypi popullin e tij!

Presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, e ka quajtur Fidel Castron një “diktator brutal”.

Trump, duke folur për regjimin e Castros, ka thënë se shpreson shumë që tash, pas vdekjes së Castros, Kuba do të lëvizë drejt “një të ardhme të lirë”.

Para tetë orësh Trump në profilin e tij në Twitter vetëm kishte shkruar “Fidel Castro ka vdekur!”. Pas pritjeve të gjata dhe deklarimeve të pothujse krejt burrshetasve nga bota më në fund me një deklaratë të lëshuar me shkrim u lajmërua edhe Presidenti amerikan i cili në gjykimin e tij ishte edhe më i ashpri duke e cilësuar Castron si “diktator brutal”  i cili kishte shtypur popullin e tij për më shumë se gjashtë dekada. /Gazeta Blic./

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...