Published On: 28 Mars, 2016

Dom Lush Gjergji: Konvertimet vetëm me insistimin e atyre që duan ta bëjnë këtë

  • Vikari gjeneral i Ipeshkëvisë së Kosovës ka folur në Info Magazine për konvertimet që u bënë në ditën e pashkëve të përcjellura direkt nga televizioni publik.

Don Lush Gjergji tha se provokim asnjëherë nuk ishte qëllimi i tyre dhe se kushdo që dëshiron të konvertohet në të krishterë, klerikët e kishës njëherë e këshillojnë që të vazhdojë në fenë e tyre.

Mirëpo siç ka shpjeguar Don Lush Gjergji me insistimin e individëve atëherë Kisha, pas një viti mësime bazike, kryen ritualin e konvertimit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...