Published On: 8 Gusht, 2016

Doli nga shtypi libri im «LUFTA E PAMBARUAR-Ballë për ballë me komplotistët», libri i Murat Jasharit

N J O F T I M

Të nderuar miq!

Doli nga shtypi libri im «LUFTA E PAMBARUAR-Ballë për ballë me komplotistët».

Kërkoj bashkëpunim (furnizimin me libra për shitje), nga të gjitha Shoqatat (Klubet) e mërgatës shqiptare në botë.

Në Kosovë dhe Makedhoni, për shitjen e librit e kam rrjetin me shokë në çdo lagje të qyteteve dhe fshatrave; në lokale të ndryshme dhe të premteve dhe të dielave para xhamive dhe kishave shqiptare.

Murat Jashari

CH-Fribourg

Kontakt adresa: manastiri337@gmail.com

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...