Published On: 11 Shkurt, 2016

Doli në shitje libri i Gani Mehmetaj “Ëndrra e madhe”

Ëndrra e madhe kronikë e ngjarjeve më dramatike nga viti 1979 deri me 2006 kur ndërroi jetë presidenti Rugova. Çfarë u tha Tito në Grand Xhavit Nimanit e Mahmut Bakallit. Pse shpërthyen demonstratat e vitit 1981 e kush qëndronte prapa tyre. Si e kërcënoi majori anglez Fadil Hoxhën, nëse e ekzekuton kreun e Lëvizjes nacionaliste të Kryezinjve. Si e arsyetoi F. Hoxha masakrën e Tivarit. Linçimi i shkrimtarëve të Kosovës në Beograd. Konfliktet dramatike në mes të ish titistëve dhe nacionalistëve. Pse i vranë Enver Malokun, Shaban Manan, Xhemail Mustafën e dhjetra intelektualë e veprimtarë të LDK-së.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...