Published On: 11 Shkurt, 2016

Doli në shitje botimi i dytë i plotësuar i librit A di Zoti shqip:

 

 

Pjetër Budi: Shkjenimi e muhametizmi i arbërorëve

Qele-Kulla dhe flijimi i shqiptarëve për pavarësinë e Serbisë

Kisha e Nolit fliste e mendonte shqip

Kisha Ortodokse Shqiptare – legatë greke në shtetin shqiptar

Besimtarët e diskriminuar në shtetin e vet

Kali i Trojës në mesin e shqiptarëve!

Kisha e Milosheviqit dhe xhamia e Sulltan Mehmetit

Gjergj Kastrioti-në thumb të aziatikëve shqipfolës

Rusofilia e serbofilia s’duhet të zëvendësohen me turkofili

Kosovarizmi islamik!

EN-US’

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...