Published On: 11 Gusht, 2016

Doganën më s’e mbikëqyrë EULEX-i

Me rastin e përfundimit të mbikëqyrjes së Doganës së Kosovës nga EULEX-i, drejtuesit e këtyre institucioneve kanë thënë se përkundër kësaj, bashkëpunimi i tyre i ngushtë do të vazhdojë ende.

Drejtori i Doganës së Kosovës, Lulzim Rafuna, ka thënë se EULEX-i do ta ndihmojë Doganën në implementimin e konkluzioneve të Brukselit për menaxhimin e integruar të kufirit dhe këshillime strategjike.

Ndërsa, Bernd Thran nga EULEX-i, ka lavdëruar punën e Doganës, duke thënë se ajo është në rrugë të mbarë të ofrimit të shërbimeve të krahasueshme me vendet e Bashkimit Evropian.

Në këtë takim, mori pjesë edhe shefi i USAID-it në Kosovë, i cili e ka vlerësuar si të suksesshëm partneritetin me Doganën dhe EULEX-in.

Teksa ka shtuar se Shtetet e Bashkuara të Amerikës, janë krenare për ndihmën e ofruar ndaj Doganës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...