Published On: 9 Korrik, 2016

Do të ripërsëriten bisedimet me koncesione të reja…

Agim Vuniqi

Kosova nuk është shtet normal për t’i dhënë vetes komoditet për të luajtur lojëra kalamajsh të ndërtimit të shtetit, o duhet një marrëveshje e përbashkët për një plan strategjik afatshkurtër, më vonë afatmesëm dhe afatgjatë, ku qeveritë do të ishin ekzekutore që do të përcaktonin prioritetet, o shkoi vendi në pakthim…, tash nuk mund të kthehet më as në pikën zero, marrëveshja për normalizim po merr hov në realizmin e saj, pala serbe nuk ndalet së vepruari në pjesën ku janë dakorduar, për pjesën tjetër të marrëveshjes që është dashur ti kryej punët pala shqiptare do të ripërsëriten bisedimet me koncesione të reja…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...