Published On: 30 Tetor, 2016

Do të qeshni me lot: Frika e burrit nga realiteti virtual (Video)

Të kyçemi në botën virtuale, jo domosdo se do të ndjejmë vetëm gjërat që duam ne. Shpesh herë, na ndodh që të ndeshemi me gjëra të papritura, si burri në videon më poshtë.

Video është regjistruar në momentin që burri ka filluar të bërtasë, përderisa familjarët e tij qeshnin me mënyrën si ai frikësohej, transmeton lajmi.net.

Reagimi i tij është tejet qesharak, shihni dhe vlerësojeni.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...