Published On: 19 Janar, 2016

Djemtë e Adem Grabovcit dënohen vetëm sa për sy e faqe

  • Të akuzuar për sulm ndaj personit zyrtarë Guxim e Ngadhnjim Grabovci , bijtë e shefit të Grupit parlamentar të PDK-së, përfundimisht do obligohen të paguajnë vetëm gjobën prej 3 mijë eurosh secili të përcaktuar nga gjykata.

Së bashku me ankesën e prokurorisë, Gjykata e Apelit ka hedhur poshtë edhe ankesën e mbrojtësve e cila, sipas zëdhënësit të Apelit Arbër Jashari, ka qenë e pabazuar.

“Gjykata e Apelit, ka refuzuar si të pa bazuar ankesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë dhe atë të avokatit mbrojtës të te akuzuarit Ngadhnjim Grabovci, z. Hasan Jashari, kurse aktgjykimi i Gjykatës Themelore në Prishtinë është vërtetuar”, tha Jashari për KALLXO.com.

Dy vëllezërit Ngadhënjim dhe Guxim Grabovci u dënuan fillimisht me nga 6 muaj burg nga Gjykata Themelore në Prishtinë, pasi u gjetën fajtorë për rrahjen e një polici në shkurt të vitit 2013.

Me vendimin e po të njëjtës gjykatë dënimi me burg u shndërrua në dënim me gjobë në shumën prej 3 mijë eurosh për secilin nga vëllezërit.

Por si avokatët ashtu dhe prokuroria u ankuan pasi u ndanë të pakënaqur me vendimin.

Pas vendimit të apelit lënda do dërgohet për ekzekutim në Gjykatën Themelore të Prishtinës.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...