Published On: 14 Shtator, 2016

Dita e parë e supergjobave për rripin, ndëshkohen 718 drejtues

Prej mëngjesit të ditës së sotme, Policia Rrugore ka filluar zbatimin e nenit 170 të Kodit Rrugor, ku janë përcaktuar masat e reja administrative për mosvendosje të rripit të sigurimit dhe për mungese të pajisjes së fiksimit për fëmijët nën 4 vjeç kur ulen mbrapa si dhe për fëmijët nën 12 vjeç kur ulen para.

Pas thuajse 1 muaji intensiv ndërgjegjësimi dhe sensibilizimi, sot Policia Rrugore filloi aplikimin e masave shtrënguese administrative ndaj qytetarëve që nuk vendosin rripin e sigurimit, si dhe për mungesë të pajisjes së fiksimit për fëmijë. Në të gjithë vendin sot janë vendosur rreth 718 masa administrative, duke i dërguar në OASh.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...