Published On: 14 Maj, 2016

Disku Pellazgjik i Festos! Nuk është grek – Video

Kjo është një pjesë e historisë shumë pak e dëgjuar dhe që grekët e kanë përvetëësuar pa argument dhe pa të drejtë! Është një nga misteret e shumta pellazgo-ilire! Disku i Festos!
Ndoshta më së miri e shpjegon studiuesi i njohur arvanitas Niko Stilos, i cili thotë se ky disk deshifrohet me alfabetin e Dhaskal Todhrit, që në fakt njihet si alfabeti i Elbasanit, por që ky është alfabet shumë më i vjetër se sa që sot konsiderohet, duke e cilësuar si alfabetin ndoshta më të vjetër të mbijetuar. SHQIPTARI.EU

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...